• Aquavit Pølse, 300 g

    0 out of 5

    En moderne vri på Stabburspølse av storfe og svin med en nydelig smak av Gammel Oppland.

    kr 125,00
  • Baconsnabb, 300 g

    0 out of 5

    Røkt og krydret spekepølse med en god smak av Bacon. En fulltreffer på Pizza, til en god øl, brødskiva, eller bare som en enkel snack.

    kr 75,00
  • Blåbærpølse, 300 g

    0 out of 5

    Pølsesnabb av storfe og svin med en mild smak av norske blåbær. En moderne vri på en klassisk stabburspølse, saltet og tørket på tradisjonelt vis.

    kr 125,00
  • Plassholder

    Chorizo, 300 g

    0 out of 5

    Spansk Chorizo er en kommende kjenning på det norske kjøkken, og vår egen chorizo er heller ingen unntak. Denne friske pølsen er laget av 100% svin og tilsatt en nydelig krydderblanding, som gir det spanske preget. Den flotte rødfargen kommer fra røkt, tørket chili vi har i krydderblandingen. En smakfull snack, så vel som pizza-topping eller en tilleggs-ingrediens i andre retter.

    kr 75,00
  • Fenalår fra Oppdal, 1,8 kg

    0 out of 5

    En velkjent klassiker. Tørrsaltet lammelår av lokale råvarer. God kjøttsmak og lite salt.

    kr 490,00
  • Fenalår, 300 g

    0 out of 5

    En velkjent klassiker. Skiver av saltet lammelår, tørket på stabbur i minimum tre måneder.

    kr 120,00
  • Plassholder

    Fjellsnabb, 300 g

    0 out of 5

    Fjellsnabb er en spekepølse utviklet av en lokal, gammel resept. Gjør seg like godt på spekefatet som i tursekken.

    kr 75,00
  • Gryteklart Pinnekjøtt av Lam

    0 out of 5

    Pinnekjøtt er en matrett med tradisjoner langt ut over Norge. Det dreier seg om saltede og tørkede ribbenssider fra sau som dampkokes over en rist av bjørkepinner eller metall. Enkelte steder er tradisjonen at ribbesidene også røykes før de saltes og tørkes.  Navnet pinnekjøtt kommer av dampkokemetoden, damping over bjørkepinner.  Pinnekjøtt kalles også julesteik, ribbesteik, pinnesteik, smaleribbe, fåreribbe, damparibbe eller saueribbe.  I Norge spiser omtrent en tredjedel av befolkningen pinnekjøtt på julaften, altså rundt 1,7 millioner nordmenn, noe som gjør at den kommer på 2. plass etter ribbe av svin. Stadig flere spiser det på julaften, og mange har det på menyen i løpet av jule- og nyttårshelgen.


    Denne varen er ikke tilgjengelig i nettbutikken.

    Ta kontakt for pris og evt bestilling på telefon: 72 40 01 40

  • -27%

    Julegave i nissesekk

    0 out of 5

    Julegave til den som har alt. Mat må man jo ha.

    Innhold:

    • 1 pæreskinke ca 1,4 kg

    • 1 rødvinssnabb 300 g

    • 1 viltsnabb 300 g

    • 1 stk fenalår 100 g i skiver

    Pakket i morsom nissesekk.

    kr 450,00 kr 330,00
  • Lammepølse, 300 g

    0 out of 5

    En spekepølse med råvarer fra Oppdal, Norges største sauekommune.

    kr 125,00
  • Langtidsmodnet Fjellskinke, 8 kg

    0 out of 5

    Spekeskinke er noe vi fleste kjenner til i Norge. Klassikeren saltes og røkes før den blir tørket både på og av bein. Spekeskinke er kanskje den mest erkenorske delikatessen vi har, og passer like godt som pålegg på frokost skiva, til koldtbord, så vel som en liten snack ved siden av noe godt i glasset.

    Å lage vår spekeskinke er en tidkrevende prosess. Lufttørking tar mellom 9 og 18 måneder.

    kr 4.300,00
  • Plassholder

    Limousinpølse, 300 g

    0 out of 5

    En smakfull og eksklusiv pølse av limousinkjøtt levert av lokale Oppdalsbønder.

    kr 125,00