• Plassholder

    Morrsnacks, 200 g

    0 out of 5

    Morrsnacks, 200 g

    kr 45,00
  • Plassholder

    Oppdalskinke, 500 g

    0 out of 5

    En mør og god spekeskinke med særegen kryddersmak. Gjør seg veldig godt på spekefatet og når man vil ha det lille ekstra.

    kr 175,00
  • Oppdalsmorr, 600 g

    0 out of 5

    Morr, fra norrønt morr, er kanskje den eldste foredlede maten vi har i Norge. Opprinelig betyr det hakket eller malt innmat, og har vært laget i Norge siden Viking tiden. Med tiden har det gått vekk fra innmat og er nå renskåret kjøtt av får, svin og storfe. Vår variant er tradisjonsrik, smakfull, og laget med vår egen oppskrift.

    kr 115,00
  • Oppdalspølse, 700 g

    0 out of 5

    Vår egen versjon av klassisk stabburspølse, eller som noen kjenner den, Svartepølse. Krydderet vi bruker består av bl.a av  løk, muskat og nellik, for å få fram en god og rund smak

     

    kr 175,00
  • Pæreskinke, ca 1,4 kg

    0 out of 5

    Norsk klassiker. Helt, beinfritt lår av svin. Røkt, saltet og tørket på tradisjonelt vis.

    NB: Vekt kan variere.

    kr 199,00
  • Pinnebog av lam fra Oppdal ca 1,8 kg

    0 out of 5
    kr 391,00
  • Pinnekjøtt av lam, urøkt ca 2 kg

    0 out of 5

    Kuttet, pinnekjøtt av lam.

    Pinnekjøtt er en matrett med tradisjoner langt ut over Norge. Det dreier seg om saltede og tørkede ribbenssider fra sau som dampkokes over en rist av bjørkepinner eller metall. Enkelte steder er tradisjonen at ribbesidene også røykes før de saltes og tørkes.

    Navnet pinnekjøtt kommer av dampkokemetoden, damping over bjørkepinner.  Pinnekjøtt kalles også julesteik, ribbesteik, pinnesteik, smaleribbe, fåreribbe, damparibbe eller saueribbe.

    I Norge spiser omtrent en tredjedel av befolkningen pinnekjøtt på julaften, altså rundt 1,7 millioner nordmenn, noe som gjør at den kommer på 2. plass etter ribbe av svin. Stadig flere spiser det på julaften, og mange har det på menyen i løpet av jule- og nyttårshelgen.

    kr 470,00
  • Rødvinssnabb, 300 g

    0 out of 5

    Vår populære rødvinssnabb er like god til hverdag som fest. En klassisk stabburspølse med en rund smak av Rødvin.  Rødvinssnabb er nydelig både som snacks og som pålegg til brødskiva og er meget godt egnet på tapas- og koldt-bordet.

    kr 75,00
  • Røkt pinnekjøtt av lam fra Oppdal, ca 2 kg

    0 out of 5

    Pinnekjøtt laget av lokale råvarer, røkt på flis.

    kr 470,00
  • Salami, 300 g

    0 out of 5

    En saftig og god salmi, smaksatt med krydderblanding etter våre kriterier.

    kr 75,00
  • Spekepakken

    0 out of 5

    En sammensetting av våre mest smakfulle og bestselgende produkter.

    I pakken får du:

    • Spekeskinke 150 g skåret
    • Rødvinsabb 300 g hel
    • Morrpølse 100 g skåret
    • Salami 300 g skåret

     

    Ler mer om hvordan du kan tjene penger til ditt lag eller forening ved å selge spekepakken.

    http://www.oppdalspekemat.no/spekepakken-no/

  • Plassholder

    Spekeskinke i bit, ca 600 g

    0 out of 5

    Spekeskinke i bit saltet etter god, gammel metode.

    kr 142,00