• Langtidsmodnet Fjellskinke, ca 8 kg

    0 out of 5

    NB: Vekt kan variere!

    Spekeskinke er noe vi fleste kjenner til i Norge. Klassikeren saltes og røkes før den blir tørket både på og av bein. Spekeskinke er kanskje den mest erkenorske delikatessen vi har, og passer like godt som pålegg på frokost skiva, til koldtbord, så vel som en liten snack ved siden av noe godt i glasset.

    Å lage vår spekeskinke er en tidkrevende prosess. Lufttørking tar mellom 9 og 18 måneder.

    kr 4.300,00
  • Plassholder

    Oppdalskinke, 500 g

    0 out of 5

    En mør og god spekeskinke med særegen kryddersmak. Gjør seg veldig godt på spekefatet og når man vil ha det lille ekstra.

    kr 175,00
  • Pæreskinke, ca 1,4 kg

    0 out of 5

    Norsk klassiker. Helt, beinfritt lår av svin. Røkt, saltet og tørket på tradisjonelt vis.

    NB: Vekt kan variere.

    kr 199,00
  • Plassholder

    Spekeskinke i bit, ca 600 g

    0 out of 5

    Spekeskinke i bit saltet etter god, gammel metode.

    kr 142,00
  • Westfaler, 400 g

    0 out of 5

    En mager variant av tradisjonell norsk spekeskinke.

    kr 120,00