• Fenalår fra Oppdal, ca 1,8 kg

    0 out of 5

    En velkjent klassiker. Tørrsaltet lammelår av lokale råvarer. God kjøttsmak og lite salt.

    kr 490,00
  • Langtidsmodnet Fjellskinke, ca 8 kg

    5.00 out of 5

    NB: Vekt kan variere!

    Spekeskinke er noe vi fleste kjenner til i Norge. Klassikeren saltes og røkes før den blir tørket både på og av bein. Spekeskinke er kanskje den mest erkenorske delikatessen vi har, og passer like godt som pålegg på frokost skiva, til koldtbord, så vel som en liten snack ved siden av noe godt i glasset.

    Å lage vår spekeskinke er en tidkrevende prosess. Lufttørking tar mellom 9 og 18 måneder.

    kr 4.300,00
  • Plassholder

    Morrsnacks, 200 g

    0 out of 5

    Morrsnacks, 200 g

    kr 45,00
  • Pæreskinke, ca 1,4 kg

    0 out of 5

    Norsk klassiker. Helt, beinfritt lår av svin. Røkt, saltet og tørket på tradisjonelt vis.

    NB: Vekt kan variere.

    kr 199,00
  • Rødvinssnabb, 300 g

    0 out of 5

    Vår populære rødvinssnabb er like god til hverdag som fest. En klassisk stabburspølse med en rund smak av Rødvin.  Rødvinssnabb er nydelig både som snacks og som pålegg til brødskiva og er meget godt egnet på tapas- og koldt-bordet.

    kr 75,00