• Aquavit Pølse, 300 g

    0 out of 5

    En moderne vri på Stabburspølse av storfe og svin med en nydelig smak av Gammel Oppland.

    kr 125,00
  • Baconsnabb, 300 g

    0 out of 5

    Røkt og krydret spekepølse med en god smak av Bacon. En fulltreffer på Pizza, til en god øl, brødskiva, eller bare som en enkel snack.

    kr 75,00
  • Blåbærpølse, 300 g

    0 out of 5

    Pølsesnabb av storfe og svin med en mild smak av norske blåbær. En moderne vri på en klassisk stabburspølse, saltet og tørket på tradisjonelt vis.

    kr 125,00
  • Fenalår fra Oppdal, ca 1,8 kg

    0 out of 5

    En velkjent klassiker. Tørrsaltet lammelår av lokale råvarer. God kjøttsmak og lite salt.

    kr 490,00
  • Plassholder

    Fjellsnabb, 300 g

    0 out of 5

    Fjellsnabb er en spekepølse utviklet av en lokal, gammel resept. Gjør seg like godt på spekefatet som i tursekken.

    kr 75,00
  • Lammepølse, 300 g

    0 out of 5

    En spekepølse med råvarer fra Oppdal, Norges største sauekommune.

    kr 125,00
  • Langtidsmodnet Fjellskinke, ca 8 kg

    5.00 out of 5

    NB: Vekt kan variere!

    Spekeskinke er noe vi fleste kjenner til i Norge. Klassikeren saltes og røkes før den blir tørket både på og av bein. Spekeskinke er kanskje den mest erkenorske delikatessen vi har, og passer like godt som pålegg på frokost skiva, til koldtbord, så vel som en liten snack ved siden av noe godt i glasset.

    Å lage vår spekeskinke er en tidkrevende prosess. Lufttørking tar mellom 9 og 18 måneder.

    kr 4.300,00
  • Plassholder

    Limousinpølse, 300 g

    0 out of 5

    En smakfull og eksklusiv pølse av limousinkjøtt levert av lokale Oppdalsbønder.

    kr 125,00
  • Morrpølse, 500 g

    0 out of 5

    Morr, fra norrønt morr, er kanskje den eldste foredlede maten vi har i Norge. Opprinelig betyr det hakket eller malt innmat, og har vært laget i Norge siden Viking tiden. Med tiden har det gått vekk fra innmat og er nå renskåret kjøtt av får, svin og storfe. Vår variant er tradisjonsrik, smakfull, og laget med vår egen oppskrift.

    kr 105,00
  • Plassholder

    Morrsnacks, 200 g

    0 out of 5

    Morrsnacks, 200 g

    kr 45,00
  • Plassholder

    Oppdalskinke, 500 g

    0 out of 5

    En mør og god spekeskinke med særegen kryddersmak. Gjør seg veldig godt på spekefatet og når man vil ha det lille ekstra.

    kr 175,00
  • Oppdalspølse, 700 g

    0 out of 5

    Vår egen versjon av klassisk stabburspølse, eller som noen kjenner den, Svartepølse. Krydderet vi bruker består av bl.a av  løk, muskat og nellik, for å få fram en god og rund smak

     

    kr 175,00