Spekemat som inntekt

Tjen penger til ditt lag eller forening

 

Lokale lag og foreninger har i alle år levd på godviljen og lidenskapen til medlemmene, og det hjelper ikke bare med klubb avgifter og dugnader. For at alle medlemmer skal kunne stille til kamp i fulle drakter kan noe ekstra i klubbkassa være lurt, så man slipper å dra seg i håret neste turnering utenbys.

Det er mange måter å bolstre klubbens økonomi. Noen lag og foreninger lever kun av medlemsavgifter, men dette dekker vanligvis ikke stort mer enn kake til klubbmøtets kaffe, og ingen ekstra inntekt til å for eksempel dra på turneringer uten at dette skal koste medlemmer/deltakere skjorta å være med på. De fleste lag og foreninger som ønsker ekstra midler snur seg til dugnadsarbeid, loddtrekninger og grasrotandelen.

 

Norsk Tippings Grasrotandelen

Grasrota er en flott løsning for en ekstra sum til klubben i slutten av året, men er en usikker løsning i forhold til hvor mye som kommer og er avhengig av at tippere må oppgi hvor pengene skal gå, og loddtrekninger er avhengig av donering av premier.

For lag og foreninger er den beste måten å tjene penger på å gå på dugnad eller dør-til-dør salg, gjerne av produkter som ikke kan fåes i butikk.

 

Produkter fra NewBody

Produsenter som NewBody, Salva og Oppdal Spekemat er nok kjente i mange lag og foreninger som gode produkter som er med på å sikre ekstra midler i klubbkassen. Dette er gode kvalitetsprodukter med en eksklusiv salgskanal.

Ved å selge via dugnadsordninger har bl.a lag som Nidelv Håndballag tjent 140.00 på å selge Spekepakken fra Oppdal Spekemat.

Den lille arbeidsmengden kontra hvor mye organisasjonen kan tjene er også en fin måte å sikre at det fortsatt er tid til treninger og møtevirksomhet.

 

Sokker fra Salva

Fra leverandører som Salva kommer varene pent pakket i flotte emballasje levert i flotte poser, som medlemmene fint kan bære med seg på runden sin.

I Spekepakken fra Oppdal Spekemat sitt tilfelle får medlemmene et registreringsskjema for produktet og så tar Oppdal Spekemat av seg logistikken. Dette fjerner mye tid og kostnader for laget, og med en profitt på minimum 35% av alle pakker solgt betyr det en god slump ekstra penger til laget.

 

Spekepakken fra Oppdal Spekemat

Spekepakken fra Oppdal Spekemat

Lurer du på hva den beste måten å sørge for nye drakter til håndballaget er?

Dugnadsdrevet salg av eksklusive produkter med høy profitt margin og relativt liten arbeidsmengde.

Sjekk ut Spekepakken fra Oppdal Spekemat, ullsokker fra Salva og undertøy fra NewBody  for noen alternativer på hvordan ditt lag eller forening kan tjene egne penger til neste tur eller turnering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.